Abang Mithali

I am a very lucky mother.

Mama rasa beruntung sangat sebab walaupun Abang Aiman baru nak masuk 3 tahun bulan Mei ni, tapi Mama boleh harapkan Aiman untuk tolong tengok-tengokkan Adik Irfan. Bukan sekali-sekala tapi setiap hari. Terutamanya bila Mama tengah busy.

I think the pictures will speak for themselves.

Cuba teka tengah buat apa..

Siap pegang tangan adik lagi..

Tengah tengok kartun kegemaran Irfan @Babytv!

Kerana ada Abang Aiman yang penyayang ni, dapat la Mama dan Papa masing-masing melayan pc.. huhu seronok~

Mama berdoa semoga anak-anak Mama good macam ni sampai besar :) Sejuk hati Mama dan Papa. Tak terasa penat lelah mengandung, sakit bersalin dan perit berpantang. :) Alhamdulillah~

5 thoughts on “Abang Mithali

  1. owh aiman, such a cute, happy n exemplary boy! Semoga Hakeem mbesar dapat jadi good boy/ brother, penyejuk mata mami n bapa mcm abg aiman- amin~ .. btw, paha irfan berlapis2.. eeee, geram nak cubit!!! 😀 aiman plak makin kurus, penat jg adeq ye 😉

  2. Huhu insya allah hakeem pun bule jd loving brother mcm abg aiman..dgn syarat mami dgn bapa kena tunjuk contoh yg sama la ye 😀

    Tp abg aiman ni pun time dia naughty sket, adik tgh tdo sedap2, dia g peluk adik pastu panggil irfan suruh bangun..huhu

  3. tapi irfan tak pernah marah abang aiman kacau dia. apa saja abang aiman buat kat dia sume dia suka. hahaha..abang aiman naik duduk atas belakang dia pun dia redha je..haih~irfan2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>