New Boys in da House!!

Assalamualaikum..

Ni nak umum to my dear readers yang adinda saya Izyan Ayuni dah pun selamat melahirkan baby boy yang sehat dan kuat seberat 3.01kg tengah hari semalam, 8 November 2012. Huhuhu maka bertambah la populasi lelaki dalam rumah ni. Alhamdulilah nama diberi Ammar Soleh bin Muhammad Safuan. Muka pun sebijik ayahnya. Since lahirnya secara normal, maka tengah hari tadi selamat lah Ayu, Safuan dan baby Soleh pulang ke rumah.

Ammar Soleh Day 1

Huhu semangat nak introduce anak sedara baru, anak sendiri pun belum introduce properly lagi. Maklumla baru habis ‘maternity leave’ kan. Heheheh. Perkenalkan, Adel Irfan bin Yasser Helmy. Lahir pada 10 September 2012 hari Isnin jam 1108. Ingatkan boleh la lahir normal tengok-tengok kena caeser jugak sebab kedudukan baby. Nanti akan cerita lanjut. I will write a proper birth story later okes.

Adel Irfan

Bila cerita pasal Soleh dengan Irfan, memang tak sempurna kalau tak cerita pasal seorang lagi anak saudara saya yang pertama. Dia yang lahir paling awal pada tahun 2012 ni iaitu Ahmad Al-Hakeem bin Izzat Syazwan. Lahir pada 16 Ogos 2012 di Kota Bharu. Huhu Mama miss u hakeem!! I really love this picture of you. Your smile..oh hakeem!

Ahmad Al-Hakeem

So this year memang meriah la keluarga kami dengan kelahiran 3 little boys! The Three Musketeers! Sape yang paling happy? Kitorang la of course! Alhamdulillah~ Semoga anak-anak kami termasuk Abang Aiman menjadi anak-anak yang soleh dan dimurahkan rezeki serta diberkati hayatnya. Amin~

Adam Aiman